Меню
Your Cart

FRIENDLY ORGANIC Препарат за премахване на петна и неприятен мирис, 650мл

FRIENDLY ORGANIC Препарат за премахване на петна и неприятен мирис, 650мл
FRIENDLY ORGANIC Препарат за премахване на петна и неприятен мирис, 650мл
Цена: 19.90лв.
  • Наличност: Наличен
  • Код: FR.00256
  • Tегло: 1.00kg
  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв
  • 30 дни право на връщане
Препарат за премахване на петна и неприятен мирис 650мл

Препаратът за премахване на петна и неприятен мирис Friendly Organic има специална формула с активни вещества на растителна основа, които работят ефективно за премахване на петна и лоши миризми от платове, дамаски, килими, мебели, в хладилници и на подове. Ароматизиран с естествен лимон, препаратът почиства в дълбочина органични петна и миризми от храна, пръст, урина и други отпадни продукти с естествен произход. Неутрално pH. Поради естествените съставки, цветът може да се променя. Не съдържа SLS, фосфати, белина и нефтохимични продукти.

ИНСТРУКЦИЯ за УПОТРЕБА: Преди употреба разтърсете добре. За петна по пране:  Нанесете директно върху петното и изчакайте 5 минути. След това изперете с Препарат за пране Friendly Organic. За петна по дамаски и килими: Нанесете директно върху петното. Изчакайте 5 минути и забършете добре с чиста кърпа. Ако петното е упорито, нанесете отново върху него и оставете през цялата нощ. За подове: Нанесете директно върху петното и забършете добре с чиста кърпа. Изпробвайте в скрита част от плата или повърхността преди употреба, за да проверите за обезцветяване. За неприятен мирис: Нанесете директно върху източника на неприятен мирис и оставете през цялата нощ. Ако миризмата остава, нанесете върху по-голяма повърхност. Не разреждайте продукта и не използвайте първо други почистващи средства.

Съдържание: Пречистена вода, ензими, етанол (получен от царевица), <5% нейонни ПАВ на растителна основа, лимоново масло, лимонен.

Рециклируема бутилка и капачка. Не е тествано върху животни.

Информационен лист

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.