Меню
Количка

BABY ART Рамка Моят Рожден ден

BABY ART Рамка Моят Рожден ден
BABY ART Рамка Моят Рожден ден
BABY ART Рамка Моят Рожден ден
Не е наличен
BABY ART Рамка Моят Рожден ден
BABY ART Рамка Моят Рожден ден
BABY ART Рамка Моят Рожден ден
BABY ART Рамка Моят Рожден ден
Цена: 45.00 лв
  • Наличност: Не е наличен
  • Модел:
  • Tегло: 1.20kg
  • Код: BA.00045.001
  • ISBN: 3220660236794
  • MPN:

Декоративна фоторамка BABY ART Моят Рожден ден

Декоративната рамка "Моят рожден ден" Baby Art ще съхрани едно от най-красивите и значими събитие в семейството Ви. Винаги когато погледнете към рамката, усмивката ще е на лицето Ви.

В тази рамка можете да съхраниче всичко важно от деня на раждане - точното тегло на бебчо, мястото на раждане, точния ръст и дори точното време на раждане. Благодарение на включените стикери можете лесно да персонализирате рамката с името и данните на Вашето мъниче.

За завършен вид на рамката, поставете първата снимка направена със съкровището Ви или първата семейна снимка, изборът е изцяло Ваш.

Комлектът съдържа:

  • Дървена рамка за спомени;
  • Двойнозалепващи стикери

Размери на рамката: В 23 х Ш 23 x Д 2 см

Размери на снимката: 11 х 8 см


Baby Art е марката, която Ви подарява възможността да запечатате момента по уникален и стилен начин.Освен, че съхранявате миговете с Вашето мъниче, продуктите лесно се вписват в интериора на всеки дом.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Тагове: рамка , снимка

Също купени

Рамка за отпечатък с боички за КОЛЕДА
Не е наличен
BABY ART Рамка за отпечатък с боички с коледни мотиви Коледа е магическо време за семейството! Запазете спомена с този комплект от предварително отпеч..
Цена: 39.00 лв
Tommee Tippee SMUSHEE Първа лъжица за самостоятелно хранене предлага революционен дизайн за лесно преминаване към самостоятелно хранене Предимства Ком..
Цена: 16.90 лв
Baby Art Коледна топка - Christmas Ball Чудесен подарък за края на годината! С Коледната топка Baby Art можете да създадете уникална коледна украса, п..
Цена: 29.00 лв

От същата марка

BABY ART Декоративна фоторамка за отпечатък за ръчичка и краче и снимка My Baby Style Essentials (бяла рамка с бяло паспарту) Великолепен подарък и ун..
Цена: 65.00 лв
BABY ART Декоративна фото рамка за отпечатък за ръчичка или краче и снимка My Baby Style (бяла рамка с прозрачно паспарту) Великолепен подарък и уника..
Цена: 49.00 лв
BABY ART Детски метър с отпечатъци с боички е напълно нов продукт от Baby Art, с който лесно ще проследявате колко е пораснало Вашето дете.Забавните и..
Цена: 35.00 лв