Меню
Your Cart

Активни гимнастики

Активни гимнастики

Разгледайте активни гимнастики за бебето. Интересни и занимателни продукти от Playgro и Tiny Love.

Активната гимнастика е чудесно място за прекарване на по-дълго време по корем, игри в легнало или седнало положение. Висящите играчки ще забавляват мъника и ще го стимулират да изследва света около него – различни текстури, релефни елементи за гризане и успокояване, дрънкащи топчета, собственото отражение. Удобното килимче е възможност за широко и безопасно простраство за игри на вече порасналото бебе. 

Активните гимнастики за бебе стимулират моториката, слуховите и зрителните възприятия на детето.

Марка: Playgro Код: PG.0608
Playgro Активна гимнастика - тунел "Пчела" насърчава раздвижването на бебето с пъстри висящи играчки, мека подложка и тунел.Характеристики: Две висящи, свалящи се играчкиМека и плътна подложка за удобна играТунел за насърчаване на пълзенето, с възможност да се демонтира тунела за игра в седнало положениеЛесно се сгъва и разгъва..
Цена: 69.00лв.
Марка: Playgro Код: PG.0606
PLAYGRO Активна гимнастика басейн е един нов свят на забавление за детето. Предстоят му часове на безгрижие и радост с тази огромна гимнастика.ХарактеристикиТя разполага с 30 цветни топки и 4 отделения, в които мъникът може да ги поставя, завърта или изстрелва. Цветните принтове са вдъхновени от темата за плажа, а ярките персонажи стимулират визаулните възприятие и когнитивното развитие. Топките се прибират бързо в 3 джоба на PLAYGRO Активна гимнастика басейн, а самата тя се сгъва с лекота, така че да можете да я прибирате и разпъвате изключително лесно...
Цена: 119.00лв.
Марка: Playgro Код: PG.0603
PLAYGRO Активна гимнастика Забавление предлага 4 забавни етапа на игра. Гимнастиката разполага с ангажиращи вниманието висящи играчки; напълнена с вода гризалка; огледало за изучаване на отраженията и меки плюшени герои с дрънкащи мъниста. Към PLAYGRO Активна гимнастика Забавление са включени и 32 цветни пластмасови топки, които могат да се подреждат около ръба на гимнастиката или да се използват за игра на килимчето.Режими  Режим 1 – Килимче за игра: цветни пластмасови топки, разположени около ръба на гимнастиката, които образуват оградка, когато стените на гимнастиката са спуснати надолу. Режим 2 – Килимче за игра: стените на PLAYGRO Активна гимнастика Забавление са проектирани, за да обособят безопасно и сигурно място на бебето, докато лежи по гръб и си играе с висящите играчкиРежим 3 – „Басейн” с висящи играчки: Когато стените на PLAYGRO Активна гим..
Цена: 119.00лв.
Марка: Playgro Код: PG.0610
Време е за музикално сафари в джунглата! PLAYGRO Активна гимнастика Музика в джунглата е чудесна за прекарване на по-дълго време по корем, игри в легнало или седнало положение. Героите на джунглата по килимчето и висящите играчки ще забавляват мъника и ще го стимулират да изследва света около него – различни текстури, релефни елементи за гризане и успокояване, дрънкащи топчета, собственото отражение. Музикалният слон ще свири различни мелодии, специално композирани за Playgro от специалисти в детското развитие. Премахнете арките на PLAYGRO Активна гимнастика Музика в джунглата и създайте широко и безопасно простраство за игри на вече порасналото бебе. PLAYGRO Активна гимнастика Музика в джунглата стимулира моториката, слуховите и зрителните възприятия на детето.Характеристики:4 висящи, свалящи се играчки и огледало за мултисензорно развитиеМека подложка-килимче з..
Цена: 69.00лв.
Марка: Playgro Код: PG.0607
 Би-бип! PLAYGRO Игрален център „Кола“ e пълна с музикални функции, стимулира развитието на моториката и фантазията. Бебето ще хареса звука от клаксона, цъкането на „мигачите“ и дрънкащите въртящи се топки. Тази симпатична плюшена бебешка кола си има и странично огледало, с чиято помощ бебето учи за отраженията. Когато детето може да седи самостоятелно, PLAYGRO Игрален център „Кола“ предлага безопасно място за игра с мека плюшена вътрешност, която предпазва от прекатурване. Лесно можете да сваляте волана и да го закачвате на количката или столчето за кола за различен начин на игра по време на разходка. Характеристики Подходяща за деца, които могат да седят самостоятелноИзползвайте гимнастиката само на подаИграчката работи с батерии 2xAA, 1.5V (не са включени)Да се сглобява от възрастенИнструкции за почистване на пластмасовите части: Почистват се с топла сапу..
Цена: 119.00лв.
Марка: Playgro Код: PG.0611
Вашият мъник ще е главният пилот вкъщи с новия плюшен самолет на Playgro. Оборудван с управление с ключ за запалване, скоростен лост и множество бутони, активиращи весели мелодии. Playgro Игрален център „Самолет“ със светлини и звуци предоставя комфортно и сигурно място за игра и дълго време на забавление. Характеристики Воланът може да се сваля и да се използва самостоятелно за игра, както и да се слага на количката или столчето за кола. Мекият самолет е надуваем, така че, когато детето няма да играе с него за по-дълго можете да извадите въздуха и да го сгънете, за да не заема място в дома.Различните текстури, ярките цветове и множеството мелодии стимулират сетивата и насърчават изследването на заобикалящия свят.Подходящ за деца над 6м+Размери Височина: 30см Ширина: 70см Дължина: 63,5смПодходящ за деца, които могат да седят самостоятелно.Изпол..
Цена: 109.00лв.
PLAYGRO Музикална активна гимнастика Кончето Хоп Троп, 0м+ PLAYGRO Музикална активна гимнастика Кончето Хоп Троп, 0м+
Не е наличен
Марка: Playgro Код: PG.0609
Нашият обичан герой – кончето Хоп Троп е звездата на тази гимнастика, която насърчава бебето да играе, да слуша, да гледа и да докосва. Меката подложка гарантира на бебето удобство по време на игра. Когато детето издърпа музикалната играчка Кончето Хоп Троп, започва да звучи нежна музика, стимулираща слуховото му развитие. Ярките цветове и изображението на бебето се отразяват в огледалото, докато четири висящи играчки го примамват да ги докосне и „улови“, за развитие на грубата и фината моторика. Характеристики:✔ 4 висящи, свалящи се играчки и огледало за мултисензорно развитие✔ Мека подложка-килимче за игра с интересни животни и цветове✔ Килимче, което може да се пере в пералня✔ 0 месеца +..
Цена: 79.00лв.
Марка: Playgro Код: PG.0612
Музикална активна гимнастика с топки - Типи палатка Playgro - идеалното място за забавление!Изображенията на животните, пъстрите цветове и режимите на игра (общо 6) правят възможностите за забавление безкрайни!√ Със спуснати капаци палатката се превръща в скривалище и е идеална за игра на скрий и намери;√ С вдигнати капаци се превръща в тунел за насърчаване на пълзенето;√ Палатката се превръща в басейн за игра с топки (в комплекта са включени 30 цветни топки);√ Подвижната музикална въртележка стимулира слуховото и зрителното развитие на бебето, докато лежи по гръб. Работи с 3хLR44 батерии (включени в комплекта).√ Лесно сгъваеми части;√ Килимче, което може да се пере в пералня.*Палатката за игра и килимчето са подходящи за бебета 0м+*Играта с топки е подходяща за бебета и малки деца след 12 месечна възраст.Съдържание:1бр. мека подложка с рамка и килимче за игра1бр. подвижна музикална върт..
Цена: 139.00лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0119.001
Иновативната активна гимнастика Dynamic Gymini Tiny Love предлага на Вашето дете повече възможности да се забавлява, а на вас – да му се наслаждавате. Комфортно килимче с принт запознава Вашето мъниче с новите герои на Tiny Love и техния цветен свят. Регулируемите арки лесно се адаптират към различните етапи на развитие. Интерактивното птиче разполага със светлина, звуци и възможност за запис. Родителят може да запише мили думи и когато детето докосне птичето, да чува гласа му. Това спомага за изграждането на връзката дете-родител. Безопасното огледало за изследване на собствения образ предизвиква интерес у детето,а висящи играчки лисиче, енот, пчеличка, облак и стимулират сетивното развитие. Възглавничката-зайче е специално проектирана за времето на бебето по корем. Свалете арките и създайте оптимално пространство за удобно движение и игра на Вашето дете. Подходяща за 0м+...
Цена: 169.00лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0121.001
Специално проектирани, за да развиват сетивата на бебето от първия ден, контрастиращите цветове и интелигентните функции на гимнастика Tiny Love, идеално отговарят на вроденото желание на Вашето бебе да изследва света. Цветовите възприятия на новороденото бебе са ограничени до белия, черния и нюанси на сивия цвят. Като резултат от това им харесва да виждат контрастиращи шарки, стимулиращи развитието на зрението.   Какво развиват специалните елементи на гимнастиката: •        Музикална играчка Таралеж – учи бебето да разбира причинно- следствените връзки чрез активирането на музика при докосване. В същото време успокоява с нежни мелодии •        Регулируеми арки – отворете повече пространство за игра и създайте комфортно място за сближаване и комуникация   •        Мека кн..
Цена: 139.00лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0122.001
Новата пъстра активна гимнастика Gymini Kick&Play Farm е супер просторна, с размер XXL, изпълнена с още повече забавни и предизвикателни дейности:✔ 18 интелигентни функции, които стимулират развитието на двигателните и сетивни умения на бебето, докато се забавлява.✔ 3 различни начина на употреба за игра на бебето: Разтворена позиция - създава просторна зона за играПовдигнати страници - предлага уютна и сигурна средаКилим за игра - предоставя максимално пространство за игра в седнало положение✔ Музикална играчка със светлини и мелодии, активира се от ръчичките и крачетата на бебето и развива слуховото възприятие✔ Множество елементи, насърчаващи към по-дълго време, прекарано по корем: музикална подложкаогледало за насърчаване играта по коремлисто "повдигни и намери"сатенени панделки в искрящи цветовеподскачаща играчка Зайче с удобен ринг за закачванегризалка-морков в “повдигн..
Цена: 169.00лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0120.001
Специалният дизайн позволява продуктът да се адаптира към етапа на развитие на детето. Може да се използва като килимче за игра, а с регулируемите арки и като забавна гимнастика.Музикалното птиче със светлина е подготвило 30 минути забавни мелодии и 20 различни тона, които детето активира с потупване на играчката. Може да се използва като отделна музикална играчка.Цветните и меки герои от новата колекция Into the Forest – сърничка, енот, бобър – ще са новите любими приятели на Вашия мъник.Множество забавни възможности, подбрани специално, за да стимулират детските сетива – шумолящи части на играчките, гризалка, огледалце, елементи „повдигни и намери“, различни текстури.Подходяща за 0м+..
Цена: 155.00лв.
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)