Меню
Your Cart

Аспиратори, инхалатори

Аспиратори, инхалатори
Марка: Philips Respironics Код: PH.PR001
Инхалатор Philips Respironics Tюленчето Сами – надежден, сигурен, симпатичен Приятелски дизайн Компресорният инхалатор Тюленчето Сами комбинира детски, приветлив дизайн с високо ефективен разпръсквател SideStream. Инхалаторът осигурява бързо лечение за деца и улеснява прилагането на аерозолна терапия. Предпочитан от децата, техните родители и педиатрите. Надежден, бърз,  стабилен Уредът е предназначен да се справя с необходимостта от прилагането на чести процедури в болницата и е надежден и стабилен избор за лечение вкъщи. Инхалаторът използва технологията Вентури, която осъществява допълнителен въздушен поток, освен този на компресора, в резултат на което медикаментите се приемат по-бързо и лечението е по-краткотрайно. Сами работи с детската маска Костенурката Тъкър. Тя е изработена от мек и гъвкав материал и приляга добре към лицето за удобство на детето. Маската има отвори, които..
Цена: 180.00лв.
Марка: Visiomed/BioSynex Код: VM.03020.777
Комплект резервни уплътнения и накрайници за аспиратор MX-One1 бр. кутийка с аксесоари, която съдържа: 3 силиконови накрайника, 2 силиконови тръбичкиНакрайниците са в три размера:-   A – под 3 месеца-   B – над 3 месеца-  C – над 1 година..
Цена: 4.50лв.
Марка: Visiomed/BioSynex Код: VM.003021.777
Комплект резервни уплътнения и накрайници за аспиратор MX6-One1 бр. кутийка с аксесоари, която съдържа: 3 силиконови накрайника, 2 силиконови тръбичкиНакрайниците са един размер...
Цена: 4.50лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)