Меню
Your Cart

Термометри

Термометри
Марка: Philips AVENT Код: 00A.0155.002
Цифров термометър за стая и баня с дисплей Philips AVENT √ Сигурно наблюдение на температурата в бебешката стая и температурата на водата при къпане на бебето. √ Идеален за употреба, тъй като малките бебета не могат да контролират собствената си температура и са много по-чувствителни към горещата вода, която възрастният може да предположи. √ Проектиран и изпитан като безопасна и забавна играчка за вана...
Цена: 39.00лв.
Марка: Safety 1st Код: SF.0057
Изключително практично и полезно средство за измерване на температурата на водата. Термометърът се поставя между душ-слушалката и шлауха. Когато пуснете вода, до 2/3 секунди на екрана ще се покаже температурата. Визуалният индикатор известява, когато температурата на водата е твърде висока и достигне 3939℃.Термометър за душ Safety1st се поставя лесно на слушалката на душа, а дигиталният екран бързо Ви показва температурата на водата. Най-подходящата температура за къпане е между 35℃ и 37℃ . Ако температурата на водата достигне 39℃ алармата ще Ви уведоми.Как да монтирате термометъра?Развинтете слушалката от маркуча. Пъхнете пръстена между маркуча и долната част на термометъра. Завинтете долната част на термометъра. Пъхнете втория пръстен между слушалката и термометъра. Завийте горната част от термометъра.Когато температурата на водата достигне 39℃, червена мигаща светлина Ви п..
Цена: 29.00лв.
Марка: Visiomed Код: VM.01076.001
ThermoSoft - Термометър с мек връх син, розов, бял, жълт, тюркоаз..
Цена: 9.90лв.
Марка: Visiomed Код: VM.01072.001
·         Формата на мишле и яркият цвят намаляват стреса на децата при измерване на температурата·         Гъвкав и мек връх за повече удобство и сигурност·         Орално, аксиларно или ректално измерване на температурата·         Резултати до 10 секунди·         100% водоустойчиви·         Звукови сигнали, когато започва измерване и когато измерването е завършено·         Автоматично изключване·         Точност: +/- 0,1°C..
Цена: 11.50лв.
Марка: Safety 1st Код: SF.0034
Компактният термометър за баня на марката Safety 1st разполага с дигитален екран, който показва каква е температурата на водата, за да сте спокойни за Вашия мъник.Лесен за използване – само след минута във водата с натискане на зеления бутон се показва температурата. Екранът ще Ви извести и в случай, че температурата на водата е под 32℃ или над 43℃.Симпатичният дизайн на полегнало жабче и яркият цвят го превръщат в атрактивна играчка за баня. Благодарение на формата и материала, термометърът плава по повърхността на водата.Как да използвам ?Напълнете ваната и разбъркайте водата. Включете уреда с бутон On/Off. Температурата е с точност до +/- 0.5°C. Потопете термометъра във ваната. За да отчете точно уредът, изчакайте около 60 секунди. Екранът показва ”LO”, когато температурата е под 32° и ”HI”, когато е над 43°. При никой от тези символи на екрана, не слагайте детето във водата. На..
Цена: 29.90лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)