Безплатна онлайн лекция на тема “Новороденото бебе - Адаптация“ организирана от Училище за родители "МА-МА" с подкрепата на фирма Ивентас, която ще се излъчва на живо във Фейсбук страницата на Училище за родители "МА-МА" на 6 октомври (сряда) от 11:00 часа.

Лектор ще бъде любимата на много мами акушерка Елена Василева, която ще ви предаде безценни практически съвети, за да сте по-уверени и спокойни в този нов етап от живота ви - майчинството.

Човешкото бебе се ражда не когато трябва, а когато може да мине през таза на майка си. Ето защо неговият период на новородено бебе е труден и доста объркващ, ако нямате нужната информация какво се очаква да се случи и кога нармалното се превръща в проблем.

В тази тема ще опишем:
  • какво включва времето на новороден човек
  • как се оценява неговото състояние веднага след раждането
  • през какви прегледи преминава бебето
  • какво се случва в поредицата от адаптационни състояния като спадане на тегло, хормонална криза, физиологична жълтеница
  • коликите и как да утешим бебешкия плач с някои препоръки
  • някои от грижите, които трябва да сте готови да приложите у дома и за които е добре да се подготвите още от болницата.

За да можете да се справите с тези на пръв поглед елементарни задачи има много литература, но ако се затруднявате да приложите теорията на практика, гледайте Елена Василева! 

Ще бъде интересно, полезно и ще има и подарък от MUTSY!

Mutsy Чадър EVO е практичен аксесоар за бебешката количка


Запазете в графика си: Сряда, 6 октомври, от 11:00 ч.

Можете да гледате на живо от Фейсбук страницата на Училище за родители "МА-МА"

Можете да последвате и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.