Кога да пристъпим към премахването на пелените и да започнем да слагаме бебето на гърне?

Безплатна онлайн лекция организирана от Списание "Кенгуру", със съдействието на фирма Ивентас, която ще се излъчва на живо на 7 октомври (четвъртък) от 14:00 ч във Фейсбук страницата на Списание "Кенгуру" и Youtube каналът на списание "Кенгуру".

Приучаването към гърне е темата на поредния епизод на "Първи стъпки", а гост ще бъде Галя Кузманова, сертифициран консултант по детски сън, приучаване към използване на гърне и премахване на пелените.

За себе си Галя разказва:

  • "Професионалният ми интерес и към двете теми дойде вследствие на неравностите по пътя със собствените ми деца. Със сина ми имах "щастието" да НЕ спя повече от една година, а дъщеря ми ми показа колко объркано може да се чувства една майка, която няма ясен план, свързан с премахване на пелените (при сина ми този процес беше абсолютно безпроблемен и дори не предполагах, какво ме очаква с дете номер две).
  • Аз разбирам, че понякога да се решите да направите промяна, за да помогнете на Вашето дете, може да бъде притеснително, дори плашещо за Вас. Затова предлагам опита и подкрепата си!
  • Имам личен опит в продължителното кърмене, почитател съм на привързаното родителство и вярвам, че и двете могат безпроблемно да бъдат съчетани с нормално наспиване за цялото семейство!
  • Вярвам, че няма стандартизирана система, която да работи при всички. Аз предлагам персонализирани решения, съобразени с индивидуалните особености, темперамента, възрастта и етапа на развитие на детето, с възгледите на неговите родители.
  • Предлагам индивидуални консултации и уебинари по темите за детския сън и премахване на пелените!"

Галя споделя опита и съветите си на: https://www.facebook.com/kopchezasan

Допълнителна тема:

"Хранене на новороденото с Tommee Tippee", представена от Теодора Артинова, старша акушерка на родилно отделение при ПСАГБАЛ „Света София“.

Гледайте на живо - Очаква ви и томбола с награда, осигурена от Tommee Tippee!

Шише за хранене Anti-Colic Plus с декор 150 мл, с биберон 0м+ 

Антиколик шишето Tommee Tippee Advanced Anti-Colic е разработено специално за оптимално отвеждане на въздуха по време на хранене

Антиколик шишето Advanced Anti-Colic е разработено специално за оптимално отвеждане на въздуха по време на хранене през уникална система от тръбичка и клапа и форма на биберона за лесно засукване, които могат да намалят поемането на въздух и коликите. Тръбичката сменя цвета си – ако е синя, температурата е подходяща за хранене, а ако е розова – по-висока от 37°C.

Предаването се осъществява с любезното съдействие на IVENTAS, вносител на Tommee Tippee в България.

Запазете в графика си: 7 октомври (четвъртък) от 14:00 ч.

Можете да гледате на живо от Фейсбук страницата на списание "Кенгуру" или от YouTube каналът на списание "Кенгуру". 

Линк към събитието ще намерите като кликнете Тук.


Можете да последвате и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.