Гледайте на 17 ноември от 11:00 ч. безплатната Онлайн лекция на тема “Двигателно развитие на бебето. Масаж и гимнастика”

Чакате с толкова трепет да се появи на бял свят вашата рожба и когато дългоочаквания момент настъпи, започва истинското приключение. 

Двигателното развитие част от един изключително динамичен процес, който се нарича Нарвно-психическо развитие. Познаването на основните постановки около вродената двигателна програма ще ви насочат в това да разпознавате нормата, от нейните отклонения.

В тази тема ще се говори за вродения модел на развитие на движенията, за основните пасивни и активни гимнастики, ще видите нагледно как се прави безопасен масаж и как да си играете с новороденото бебе.

Елена Василева (акушерка и основател на Училище за родители "МА-МА") ще Ви даде супер полезни нагледни съвети.


Гледайте на живо - Очаква ви и томбола с награда Tommee Tippee, осигурена от вносителя, фирма ИВЕНТАС!

Tорбичките за кърма Tommee Tippee Closer to Nature са предварително стерилизирани, което позволява да излеете изцедената кърма директно в торбичката.

Торбичките за кърма Tommee Tippee предлагат лесно и удобно съхранение във фризера и в същото време ще размразявате кърмата по-бързо от използването на контейнер.

Кремът за зърна Made For Me Tommee Tippee е 100% натурален, чист и хипоалергенен.

Кремът за зърна Made For Me Незабавно успокоява кожата и поддържа зърната меки и еластични през целия период на кърмене.

Може да се използва при подготовка за кърмене от третия триместър на бременността и да продължите употребата и след раждането.


Повече от 50 години Tommee Tippee предлага широка гама от иновативни и многократно награждавани продукти, които помагат на родителите по цял свят!

Томи Типи предлага широка гама от иновативни и многократно награждавани продукти, които помагат на родителите по цял свят


Запазете в графика си: Сряда, 17 ноември от 11:00 ч.

Можете да гледате на живо от Фейсбук страницата на Училище за родители "МА-МА"

Линк към събитието ще намерите като кликнете Тук.

Можете да последвате и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.