Купете продукт на Philips Sonicare на стойност над 150 лв. и получавате подарък Паста за зъби R.O.C.S PRO Electro&Whitening, 135 гр. Промоцията е валидна от 10 до 31 март 2022 г.

Комбинираната употреба на Паста за зъби R.O.C.S PRO Electro&Whitening и четка за зъби  Philips Sonicare има изразен дълготраен почистващ, изглаждащ и избелващ ефект, като тази нежна технология върху зъбите може се използва за ежедневна грижа за устната кухина.

Паста за зъби R.O.C.S PRO Electro&Whitening е създадена специално за използване с високотехнологични електрически четки за зъби. Комбинираният ефект на естествените ензими и динамичният поток на течност, създаден по технологията Philips Sonicare, омекотява зъбната плака и цветните пигментации, като ги отстранява ефективно.

Комбинираната употреба на електрическа четка за зъби Philips Sonicare с паста за зъби R.O.C.S PRO Electro&Whitening има изразен дълготраен почистващ, изглаждащ и избелващ ефект, което като се има предвид колко нежна е тази технология върху зъбите, позволява да се използва за ежедневна грижа за устната кухина.


Предимства на паста за зъби R.O.C.S PRO Electro&Whitening:

  • PRO-SYSTEM ENZYME И MINERALS предпазват от кариес и възпалителни пародонтални заболявания*

Това са висококачествени съставки, включването на които прави ненужно използването на пенообразуващи агенти във високи концентрации, антисептици и твърди абразиви. Благодарение на PRO-SYSTEM на ENZYME AND MINERALS, зъбите остават чисти за дълго време, скоростта на образуване на зъбна плака намалява, венците са защитени от възпаление и кървене *, а кариогенните фактори се неутрализират. Минералите активно насищат зъбите с калций и фосфор *, подобрявайки техния цвят и блясък *.

  • BOOSTER PRO-SYSTEM

Система за почистване от последно поколение, предназначена за почистване, полиране и избелване на зъбите, без да повишава абразивността на пастата за зъби.

  • PREBIOTIC PRO-SYSTEM

Нормализира микробния баланс в устната кухина* и предотвратява прикрепването и размножаването на патогенни бактерии.

  • BREATH-IN PRO SYSTEM

Употребата на паста за зъби R.O.C.S PRO Electro&Whitening осигурява дълготрайна свежест, която се запазва в продължение на няколко часа. Не влияе на вкусовите рецептори.

  • БИО СЪВМЕСТИМОСТ

Паста за зъби R.O.C.S PRO Electro&Whitening не съдържа оцветители, флуор, парабени, натриев лаурил сулфат или консерванти.

* Потвърждава се по време на клинични изпитвания.

Иновативните звукочестотни четки за зъби Sonicare се грижат за здравето на зъбите и правят по-бяла усмивката.

Елегантният им и лек дизайн ги правят идеални за употреба у дома или докато пътувате! Електрическата четка за зъби Sonicare for Kids се свързва с интерактивното приложение на телефона и правят миенето на зъбите вълнуващо за децата. Разгледайте всички продукти Philips Sonicare ТУК.

Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 90 лв.
Офертата е валидна само онлайн на iventas.bg от 10  до 31 март 2022 г.