Ортодонтични залъгалки Philips AVENT успокояват бебчетата, тъй като те са родени с естествената нужда да сучат всичко, което бива поставено в устата им.

Симетричната форма на биберона се грижи за небцето, зъбите и венците на бебето, а специално проектираните въздушни отвори на предпазителя осигуряват допълнителен въздушен поток и предотвратяват дразнението на чувствителната бебешка кожа.

Изберете подходящата залъгалка, която ще помага на бебчето ви да изследва света - с 20% НАМАЛЕНИЕ през месец юли 2022 г.!
Philips AVENT предлага разнообразие от залъгалки, с цветен дизайн и пъстри декорации, които прилягат чудесно на всеки индивидуален стил.

Какви са ползите от т.нар. нехранително сученето?

Чувство на задоволство
Забелязвали ли сте как на вашето бебе му се доспива веднага след хранене? Или пък се чувства спокойно, когато му предложите залъгалка? Това се получава, защото сученето активира хормон, наречен CCK (холецистокинин). Той кара вашето бебе да се чувства нахранено, отпочинало и готово за сън!

Храносмилателна помощ
Другата роля на CCK е да помага на храносмилането на вашето дребосъче. Кърмата е богата на протеини и мазнини и CCK е в състояние да ги разгражда.

По-добра координация
Сученето от нехранителен тип предоставя на бебето допълнително упражняване в координирането на действията сучене, гълтане и дишане. Благодарение на това сученето от бутилка или гърда става по-ефективно.

Намалението е валидно САМО онлайн на iventas.bg от 1 до 31 юли 2022 г. 

Всички промоционални продукти разгледайте ТУК.