Позволете на детето си да изучава и открива живота в безопасна среда. Утвърдила се като лидер в безопасността на децата, марка Safety 1st, предлага разнообразие от продукти за осигуряване на спокойствие у дома или по време на път с бебето!

Вашето дете е най-важното за вас и, когато се появи, искате да го поглезите и защитите. Притеснявате се за всичко и от всичко, и ако можете ще го увиете в защитен пашкул с много меки играчи, далече от опасности. В началото, при новороденото, в голяма степен можете да контролирате средата и да сте спокойни, че сте се погрижили за неговото безопасно развитие. Но след няколо месеца разбирате колко много се е променило вашето бебе и неговото любопитство към заобикалящия го свят нараства. С него се променяте и вие, и вече искате да го подкрепите в собствените му открития и да го запознаете със света. Вашият малък изследовател иска да докосне, грабне и вкуси всичко ново, което види. Пълзи, отваря и затваря шкафове, не се спира пред стълби…, а не след дълго ще проходи!

Това, от което имате нужда в този момент са интелигентни решения, с които да обезопасите пространството за вашето дете и вашето спокойствие. Продуктите на Safety 1st са подходящи за всеки етап от развитието на детето - от новородено до прохождащо. Благодарение на това, вашите деца могат да изследват дома, а вие ще сте спокойни знаейки, че малките им пръсти и главички са в безопасност!


Възползвайте се и поръчайте продукти Safety 1st с 22% НАМАЛЕНИЕ само през януари 2022 г. Изберете от: 

  • Метални и дървени прегради за врати Safety 1st
  • Прегради за легло Safety 1st
  • Предпазни аксесоари за път Safety 1st
  • Обезопасители за шкафове, контакти и ъгли Safety 1st
  • Продукти за грижа на детето Safety 1st


Всички промоционални продукти разгледайте тук.

Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 90 лв. 

Офертата е валидна САМО онлайн на iventas.bg от 01 до 31 януари 2022 г.