Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Бебешката безопасност, организирана от Списание Кенгуру!

Бебето е удивително същество. То е изключително любопитно, импулсивно, безстрашно. Обича да имитира възрастните и да изучава света, най-често с устата си. Въпреки че постоянно усвоява нови неща, като пълзене, изправяне, ходене, скачане, често стремежите му не отговарят на уменията му. То расте бързо и се развива, и когато дойде момента на движението, то хуква из малкия си свят за да го изследва.

Затова, задачата на родителите е да осигурят безопасен дом за мъниците, обезопасявайки периметъра.

Не пропускайте възможността да чуете безценните съвети на Елена Василева, основател на Училище за родители МА-МА, които ще ви посочат всички скрити дяволчета в дома ви, така че да ги забележите отдалеч.

Ще има и подарък, осигурен от фирма Ивентас, вносител на SAFETY 1st: Автоматична нощна лампа.


Автоматичната нощна лампа SAFETY 1st oсигурява успокояваща мека светлина, която помага да спестите енергия между залез и изгрев слънце. Включва се веднага щом в стаята се стъмни и се изключва при заревото на дневната светлина. SAFETY 1-st Автоматична нощна лампа е със съвременен дизайн, украсена с искрящи конфети и листенца. Икономична (автоматичната нощна лампа консумира само 0,4W), може да се използва до 50 000 часа, достатъчно за наблюдение на бебето през нощите му в страната на мечтите!

Запазете в графика си: Четвъртък, 22 август от 14:00 ч.
Линк към събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Последвайте и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.