За всички майки, вълнуващи се от кърменето е уебинара на 28 февруари.

Не пропускайте възможността да чуете безценните съвети на една любима акушерка - Елена Василева, относно: Кърменето - грешки и решения, митове и реалност.

Ще има и томбола с награда Philips Avent осигурена от вносителя фирма ИВЕНТАС: Комплект за новородено Philips AVENT Natural.Комплект за новородено Philips AVENT Natural PP включва 2 броя шишета Natural 125 мл с биберони 0м+, 2 броя шишета Natural 260 мл с биберони 1м+, залъгалка за новородено и четка за почистване на шишета. Дизайнът на шишетата Natural осигурява по-естествено хранене и улеснява комбинирането на кърмене и хранене с шише на бебето. Спираловидният дизайн на бибероните Natural не позволява огъване или потъване по време на хранене, а още по-меката им текстура максимално наподобява усещането за майчина гърда за новороденото.

  • КОГА: Понеделник, 28 февруари от 10:00 ч.
  • КЪДЕ: На живо във Фейсбук или онлайн

Подтема на уебинара ще бъде: Извличане и приложение на стволовите клетки? Критерии за избор на тъканна банка. Лектор ще бъде представител на МЦ Афродита и тъканна банка Future Health.

За да гледате онлайн по всяко време, последвайте линка към регистрацията за събитието като кликнете ТУК.

Можете да се включите и в предаването на живо във фейсбук страницата на Училище БЕБЕ като кликнете ТУК.

Oрганизaтор на събитието е Училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ със съдействието на фирма ИВЕНТАС.

Последвайте страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за промоции и предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.