Защо е важно да се подготвите за предстоящото раждане?

Раждането е едно от най-значимите моменти, които настъпват в живота, и в същото време е сериозно изпитание за духа и тялото. Съвсем естествено е то да всява страх и ужас в бъдещите майки. Всяка жена смята раждането за важен момент и изключително сериозно изпитание, но малко са жените, които се подготвят за него. Не отивайте да раждате без предварителна подготовка! Гледайте онлайн лекцията на Училище БЕБЕ: Дишане по време на раждане, поведение в предродилна и родилна зала. Техники за лесно раждане., на 19 юни, неделя, от 10:30 ч. Теодора Артинова, акушерка, ще ви даде ценна информация относно раждането, за да отидете в родилната зала с радост, любов и увереност. Ще получите отговор на основните въпроси, които вълнуват една бъдеща майка:

  • Кога е възможно нормално раждане?
  • С какво трябва да сме запознати, преди постъпване в родилния дом?
  • Как да се чувстваме комфортно по време на раждане?
  • Има ли методи и какви за ускоряване на родилния процес?
  • Какво трябва да бъде поведението на родилката в предродилна и родилна зала?
  • Техники за дишане по време на нормално раждане.

Включете се, ще има и подарък, осигурен от фирма Ивентас, вносител на Tommee Tippee: Ортодонтични залъгалки SENSITIVE 0-6 м.


Специално създадени Tommee Tippee Ортодонтични залъгалки SENSITIVE са нежни към деликатната и чувствителна бебешка кожа. Тялото на залъгалката е извито така, че да има минимален контакт с носа и устата, което значи по-малък шанс за раздразнения. Tommee Tippee Ортодонтични залъгалки SENSITIVE са направени от супер мек силикон с усещане за допир на кожа. Големите отвори в щита на залъгалката позволяват на въздуха да преминава свободно, така че кожата на бебето да диша. Това спомага устата, носът и бузите да останат сухи и без раздразнения.

Запазете в графика си: 19 юни, неделя от 10:30 ч.
Линк към събитието ще намерите ТУК.

Последвайте и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.