Ако сте родители, със сигурност вече сте се сблъсквали с безспирния плач на бебето. И знаете, че това не е просто плач, а звук който е програмиран да изправи косите на всеки, защото мозъкът безусловно реагира на това дразнение.

Честотата и силата, в които се произвежда бебешкия плач е в диапазон, в който да се чува през два квартала в трети.

Но защо плаче и какво иска бебето? Как да го утешите?

Отговори на тези въпроси ще получите от любимата на всички Нина Йорданова, логопед, специалист по ранно детско развитие, основател на център "Пумпелина", в безплатната онлайн лекция на тема Как и защо плачат бебетата, организирана от Училище за родители МА-МА с подкрепата на Ивентас ЕООД, която ще се проведе 30 март (сряда) от 11:00 часа.

Ще има и томбола с награда, осигурена от фирма Ивентас ЕООД, вносител на PLAYGRO: Музикална играчка Октопод


Playgro Музикална играчка Октопод е идеалният приятел на бебето за количката или коша за новородено. Само издърпайте халката с форма на цвете, за да чуете четири успокояващи мелодии. Развитието на усета за докосване е стимулирано от разнообразните плюшени, тъкани и твърди повърхности, които интригуват бебето. Playgro Музикална играчка Октопод има пластмасовата халка е удобна за закачване на играчката на повечето колички или в колата.

Запазете в графика си: 30 март (сряда) от 11:00 ч.

Линк към събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Последвайте и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.