Ако сте родители, със сигурност вече сте се сблъсквали с безспирния плач на бебето. И знаете, че това не е просто плач, а звук който е програмиран да изправи косите на всеки, защото мозъкът безусловно реагира на това дразнение.

Честотата и силата, в които се произвежда бебешкия плач е в диапазон, в който да се чува през два квартала в трети. Но защо плаче и как да го утешите? Отговори на тези въпроси ще получите от любимата на всички Нина Йорданова, логопед, специалист по ранно детско развитие, основател на център Пумпелина, в безплатната онлайн лекция на тема Защо плачат бебетата, организирана от Училище за родители "МА-МА" с подкрепата на Ивентас ЕООД.

За да разберете как да спечелите тази Активна играчка Playgro Дракон Дъсти, 0м+ следете Инстаграм и Фейсбук страниците на Училище за родители Ма-Ма.

Пъстра и забавна плюшена играчка с различни текстури, дрънкалка, гризалка и удобна халка за закачване на детската количка или столчето за кола. Подходяща за новородени бебчета, момиченца и момченца на възраст 0м+

  • Запазете в графика си: 1 април (понеделник) от 14:00 ч.

Последвайте и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.