Ако сте родители, със сигурност вече сте се сблъсквали с безспирния плач на бебето. И знаете, че това не е просто плач, а звук който е програмиран да изправи косите на всеки, защото мозъкът безусловно реагира на това дразнение.

Честотата и силата, в които се произвежда бебешкия плач е в диапазон, в който да се чува през два квартала в трети.

Но защо плаче и какво иска бебето? Как да го утешите?

Отговори на тези въпроси ще получите от любимата на всички Нина Йорданова, логопед, специалист по ранно детско развитие, основател на център Пумпелина, в безплатната онлайн лекция на тема Защо плачат бебетата и как да ги успокоим, организирана от Списание Кенгуру с подкрепата на Ивентас ЕООД, която ще се проведе 18 септември (понеделник) от 14:00 часа.

Ще има и томбола с награда, осигурена от фирма Ивентас ЕООД, вносител на PLAYGRO: Кофички с жетони за броене и сортиране 12-36 м.


Кофичките с жетони за броене и сортиране от серията Playgro +LEARN са уникален и забавен начин за малки деца и деца в предучилищна възраст да изследват числа, сортиране, съпоставяне и подреждане.

Запазете в графика си: 18 септември (понеделник) от 14:00 ч.

Линк към събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Последвайте и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.