Раждането е празник, а родилната зала сцена на вашето тържество като майка!

За да напишете вашата красива история на протекло раждане, трябва да погледнете със собствените си очи към това, което се случва. Чакате с толкова трепет да се появи на бял свят вашата рожба и когато дългоочаквания момент настъпи, започва истинското приключение.

За да родите за 10 минути, не пропускайте една от емблематичните лекции на Училище за родители МА-МА: 12 септември, вторник, от 11:00 ч.

Елена Василева (акушерка и основател на Училище за родители МА-МА) ще ви даде ценна информация относно раждането, за да отидете в родилната зала с радост, любов и увереност.

Включете се, ще има и ПОДАРЪК, осигурен от фирма Ивентас, вносител на Philips AVENT: Ръчна помпа за изцеждане на кърма Natural Motion


Mеханична помпа Philips AVENT Natural Motion комбинира вакуум и стимулация, точно като при бебето. Тази комбинация от изцеждане и масаж помага за по-бързото потичане на кърмата. Помпите за изцеждане на кърма Philips AVENT Ви помагат за хранене на бебето с кърма възможно най-лесно и толкова дълго, колкото Вие желаете. Вие може да комбинирате отглеждането на дете с други занимания и да сте сигурни, че Вашето бебе ще се наслаждава на идеалната храна - Вашата кърма.

Запазете в графика си: Вторник, 12 септември от 11:00 ч.

Можете да гледате на живо от Фейсбук страницата на Училище за родители МА-МА.

Линк към събитието ще намерите като кликнете ТУК.