Раждането е празник, а родилната зала сцена на вашето тържество като майка!

За да напишете вашата красива история на протекло раждане, трябва да погледнете със собствените си очи към това, което се случва. Чакате с толкова трепет да се появи на бял свят вашата рожба и когато дългоочаквания момент настъпи, започва истинското приключение. За да родите за 10 минути, трябва да посетите тази тема - една от емблемите на Училище за родители МА-МА: Дишане по време на раждането, на 13 юли, сряда, от 11:00 ч. Елена Василева (акушерка и основател на Училище за родители МА-МА ще ви даде ценна информация относно раждането, за да отидете в родилната зала с радост, любов и увереност.

Включете се, ще има и подарък, осигурен от фирма Ивентас, вносител на Philips AVENT: Механична помпа за изцеждане на кърма Comfort.


Mеханична помпа Comfort Philips AVENT предлага повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин. Помпите за изцеждане на кърма Philips AVENT Ви помагат за хранене на бебето с кърма възможно най-лесно и толкова дълго, колкото Вие желаете. Вие може да комбинирате отглеждането на дете с други занимания и да сте сигурни, че Вашето бебе ще се наслаждава на идеалната храна - Вашата кърма.

Запазете в графика си: Сряда, 13 юли от 11:00 ч.

Можете да гледате на живо от Фейсбук страницата на Училище за родители МА-МА. 

Линк към събитието ще намерите като кликнете ТУК.