Раждането е празник, а родилната зала сцена на вашето тържество като майка!

Раждането на бебето е едно от най-вълнуващите събития в живота на бъдещите родители, но за майката и детето то е и немалък стрес. Ако познавате биомеханизма на този процес можете да се подготвите за предстоящото и така да намалите притеснението. Не пропускайте безплатната онлайн лекция на Училище за родители МА-МА с тема: Трикове по време на раждане, на 8 ноември, сряда, от 11:00 ч. Надя Стаменова (акушерка и основател на Училище за родители МА-МА ще ви даде ценна информация относно раждането, за да отидете в родилната зала с радост, любов и увереност.

Ще има и ПОДАРЪК, осигурен от фирма Ивентас, вносител на Philips AVENT: Ръчна помпа за изцеждане на кърма Natural Motion.


Mеханична помпа Philips AVENT Natural Motion комбинира вакуум и стимулация, точно като при бебето. Тази комбинация от изцеждане и масаж помага за по-бързото потичане на кърмата. Помпите за изцеждане на кърма Philips AVENT Ви помагат за хранене на бебето с кърма възможно най-лесно и толкова дълго, колкото Вие желаете. Вие може да комбинирате отглеждането на дете с други занимания и да сте сигурни, че Вашето бебе ще се наслаждава на идеалната храна - Вашата кърма.

Запазете в графика си: Сряда, 8 ноември от 11:00 ч.

Можете да гледате на живо от Фейсбук страницата на Училище за родители МА-МА.

Линк към събитието ще намерите като кликнете ТУК.