У дома сте! Най-после всички заедно и заредени с безусловното желание да направите най-доброто за вашето бебе.

Важно е да знаете какви са неговите очаквания, кога е гладно и как да го нахраните, кога му е топло, кога студено, как да го облечете и кога да го изведете на разходка... Все неща от живота, които носят много радост, когато действията на родителите са правилни.

Началото винаги е трудно, защото е несигурно. Първите дни с бебе са изпитание. Но няма място за притеснения, защото акушерката Елена Василева, основател на Училище за родители МА-МА ще разкаже как да се справите с първите грижи за бебето, така че да се чувствате по-спокойни и уверени в грижите за малкия човек. В тази тема ще поговори и за болното бебе, ще измери температура, ще изясни как се действа при различните показания на термометъра, ще обсъди и различните видове термометри, ще поговори за коликите и за още мноооооого важни и полезни неща!

Запазете в графика си: 22 ноември (сряда) от 11:00 ч.
Линк към събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Ще има и ТОМБОЛА С НАГРАДА, осигурена от фирма Ивентас, вносител на Philips AVENT: Комплект за хранене VIA.


Контейнери за съхранение VIA Philips AVENT са подходящи за съхраняване на кърма, бебешка храна и напитки.

  • Идеални за употреба у дома или когато сте на път
  • Идеални за домашно приготвени храни, мляко или сок
  • Съвместими с помпата за изцеждане. Изцедете кърмата си директно в контейнерите, с помощта на адаптор
  • Контейнерите са идеално допълнение на Шишето за хранене Philips AVENT, защото могат да се използват със същия Биберон Philips AVENT, намаляващ коликите.

Последвайте и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.