Правилното хранене е ключът към пълноценното развитие на детето!

Здравословното хранене на кърмачето е в основата на това да отглеждаме здрави, умни и щастливи деца. Интернет пространството е пълно с информация по тази тема, но част от материалите налагат неправилни постановки и множество спекулации. Знаем, че всеки родител иска да направи най-доброто за детето си, и затова му е необходима актуална информация, подготвена в светлината на съвременните експертни препоръки от специалисти в областта на детското хранене. В безплатната онлайн лекция, организирана от Списание Кенгуру, със съдействието на фирма Ивентас, ще получите правилните съветите от д-р Вилиан Кънин, ОПЛ и педиатър.

Гледайте предаването ПЪРВИ СТЪПКИ - на живо във Фейсбук страницата или YouTube каналът на списание Кенгуру, на 18 октомври (вторник) от 13:00 ч.
Допълнителна тема: Хранене на новороденото с Tommee Tippee.

Линк към събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Очаква ви и томбола с награда, осигурена от фирма Ивентас: Tommee Tippee Ортодонтични залъгалки SENSITIVE 0-6м, 2 бр./оп.


Специално създадени Tommee Tippee Ортодонтични залъгалки SENSITIVE са нежни към деликатната и чувствителна бебешка кожа. Тялото на залъгалката е извито така, че да има минимален контакт с носа и устата, което значи по-малък шанс за раздразнения. Tommee Tippee Ортодонтични залъгалки SENSITIVE са направени от супер мек силикон с усещане за допир на кожа. Големите отвори в щита на залъгалката позволяват на въздуха да преминава свободно, така че кожата на бебето да диша. Това спомага устата, носът и бузите да останат сухи и без раздразнения.

Можете да последвате и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.