Раждането вече е история. Гушкате бебчето, радвате му се. А сега какво...

  • Къде ще спи бебето?
  • Как ще се храни?
  • Какви средства за хигиена да приготвим?

...и още безброй въпроси ви очакват.

Началото винаги е трудно, защото е несигурно. Първите дни с бебе са изпитание. Но няма място за притеснения, защото списание Кенгуру и предаването Първи стъпки идват на помощ. Акушерката Елена Василева, основател на Училище за родители МА-МА  ще разкаже как да се справите с първите грижи за бебето, така че да се чувствате по-спокойни и уверени в грижите за малкия човек. 

Запазете в графика си: 13 юни (понеделник) от 14:00 ч.
Линк към събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Ще има и ТОМБОЛА С НАГРАДА, осигурена от фирма Ивентас, вносител на Philips AVENT: Механична помпа за изцеждане на кърма Comfort.


Mеханична помпа Comfort Philips AVENT предлага повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин.

Philips AVENT знае колко е важна кърмата за развитието на бебето и затова се е посветила да разработва продукти, които помагат на майките на всеки етап в периода на кърменето.

Помпите за изцеждане на кърма Philips AVENT Ви помагат за хранене на бебето с кърма възможно най-лесно и толкова дълго, колкото Вие желаете. Вие може да комбинирате отглеждането на дете с други занимания и да сте сигурни, че Вашето бебе ще се наслаждава на идеалната храна - Вашата кърма.

Последвайте и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.