Включете се в безплатния онлайн семинар на Училище БЕБЕ с тема Какво ни трябва за мама и бебе? Списък с всичко необходимо.

Акушерката Теди Артинова ще ви даде подробна информация за всичко, от което ще имате нужда, за да посрещнете вашето бебе и ще отговари на въпроси ви. Основните акценти ще бъдат:

  • Как да преценим имаме ли нужда от даден продукт за бебето, така че да не купуваме излишни неща, или пък да пропуснем нещо важно?
  • Как и кога да си съставим списъка за покупки за мама и бебе?
  • Кои наистина нужните неща, като съобразим бебешката рутина - спане, хранене, игра, разходки/пътуване, къпане и двигателни упражнения.

Очаква ви и ТОМБОЛА С НАГРАДА, осигурена от фирма Ивентас, вносител на Tommee Tippee: Ортодонтични залъгалки NIGHT TIME 0-6м, 2 бр./оп.


Ортодонтични силиконови залъгалки със семпла декорация Tommee Tippee NIGHT TIME са с дръжка, светеща в тъмното. Симетричният ортодонтичен биберон на залъгалката е специално проектиран, за да бъде приета тя по-добре от бебето и едновременно с това да подпомага здравословното, естествено развитие на устата, зъбите и венците му. 

Запазете в графика си: четвъртък, 17 август от 14:00 ч.
Повече информация за събиттието вижте: ТУК.

Последвайте страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.