За някои родители първите дни у дома са изпълнени с големи притеснения. Досега са мислели, че най-големите тревоги са преди самото раждане, но новите емоции и въпроси тепърва предстоят.

  • Как да обезопасите дома си и да го направите подходящ за посрещането и отглеждането на малко бебе?
  • За кои неща трябва да внимавате в различните етапи от израстването на бебето?
  • За какво трябва да съобразите и имате предвид, когато сте с бебето у дома, навън, при хранене и други ежедневни ритуали?

На всички тези въпроси ще отговори акушерката Теди Артинова в безплатната онлайн лекция на Училище БЕБЕ с тема: Безопасен дом за бебето. Как да се подготвим у дома, навън, при хранене, хигиена, спане и игра?

Ще научите още и как мама да се поддържа в кондиция през бремеността и в кърмаческия период. 

Запазете в графика си: 11 февруари (неделя) от 10:30 ч.
Научете повече за събитието.

Ще има и ТОМБОЛА С НАГРАДА, осигурена от фирма Ивентас, вносител на Tommee Tippee: Мек лигавник COMFI BIB 6м+, оранжев.


Мекият силиконов лигавник с джоб Tommee Tippee Essentials Comfi Neck Bib намалява бъркотията и стреса по време на хранене на бебето. Яркият му цвят стимулира сетивата на бебето докато се храни. Освен това е изключително лесен за почистване и съхранение. Просто го пуснете под чешмата и го избършете или го поставете в съдомиялната машина. Когато не го ползвате, лесно го сгъвате и го поставяте в шкафа, бебешката чанта или колата, ако планирате пътуване.

Последвайте и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.