За някои родители първите дни у дома са изпълнени с големи притеснения. Досега са мислели, че най-големите тревоги са преди самото раждане, но новите емоции и въпроси тепърва предстоят.

  • Как да обезопасите дома си и да го направите подходящ за посрещането и отглеждането на малко бебе?
  • За кои неща трябва да внимавате в различните етапи от израстването на бебето?
  • За какво трябва да съобразите и имате предвид, когато сте с бебето у дома, навън, при хранене и други ежедневни ритуали?

На всички тези въпроси ще отговори акушерката Теди Артинова в безплатната онлайн лекция на Училище БЕБЕ с тема: Безопасен дом за бебето. За какво трябва да помислим у дома, навън, при хранене? 

Ще научите още и как мама да се поддържа в кондиция през бремеността и в кърмаческия период. 

Запазете в графика си: 21 май (неделя) от 10:30 ч.
Научете повече за събитието ТУК.

Ще има и ТОМБОЛА С НАГРАДА, осигурена от фирма Ивентас, вносител на Tommee Tippee: Ортодонтични залъгалки NIGHT TIME 0-6 м

Ортодонтични силиконови залъгалки със семпла декорация Tommee Tippee NIGHT TIME са с дръжка, светеща в тъмното

Ортодонтични силиконови залъгалки със семпла декорация Tommee Tippee NIGHT TIME са с дръжка, светеща в тъмното. Симетричният ортодонтичен биберон на залъгалката е специално проектиран, за да бъде приета тя по-добре от бебето и едновременно с това да подпомага здравословното, естествено развитие на устата, зъбите и венците му. 

Последвайте и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.