У дома сте! Най-после всички заедно и заредени с безусловното желание да направите най-доброто за вашето бебе.

Началото винаги е трудно, защото е несигурно. Първите дни с бебе са изпитание. Важно е да знаете какви са неговите очаквания, кога е гладно и как да го нахраните, кога му е топло, кога студено, как да го облечете и кога да го изведете на разходка...Но няма място за притеснения, защото акушерката Теди Артинова, старша акушерка на родилно отделение при ПСАГБАЛ Света София ще обясни какво да очаквате през първите 28 дни, след раждането на бебето.

  • През какви физиологични и хормонални фази преминава новороденото и родилката през първия месец от раждането?
  • Какво трябва да знае мама, за да помогне на бебето по-бързо и лесно да се адаптира към новия свят?
  • Ролята на тате при посрещането на новороденото...

Запазете в графика си: 11 юни (неделя) от 10:30 ч.
Линк към събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Ще има и ТОМБОЛА С НАГРАДА, осигурена от фирма Ивентас, вносител на Tommee Tippee: Ортодонтични залъгалки NIGHT TIME 0-6 м.


Ортодонтични силиконови залъгалки със семпла декорация Tommee Tippee NIGHT TIME са с дръжка, светеща в тъмното. Симетричният ортодонтичен биберон на залъгалката е специално проектиран, за да бъде приета тя по-добре от бебето и едновременно с това да подпомага здравословното, естествено развитие на устата, зъбите и венците му. 

Последвайте и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.