В поредния епизод на предаването "Първи стъпки" на 10 януари (понеделник) от 14:00 часа, ви очаква една чисто женска тема подходяща за всички бъдещи майки и тези, които наскоро са се сдобили с рожба. На гости ще бъде една изключителна жена. Елена Василева, основател на Училище за родители "МА-МА".  

  • Кърмата не е просто е най-добрата храна за бебето. Тя е физиологична норма.
  • Кърменето е акт на свързване и емоционална близост.
  • Кърменето помага за здравето на мама...
  • Кърменето има множество предимства. Но за жалост понякога не се получава. Проучване, публикувано през 2012 г., показва, че едва 18% от бебетата на възраст 1 месец са изключително кърмени. Което пък говори за това, че майките имат желание, но имат и нужда от подкрепа.

Организатор на събитието е Списание Кенгуру с подкрепата на Ивентас ЕООД.

Ще има и игра в Instagram с подарък предоставен от фирма ИВЕНТАС вносител на Philips AVENT!


Philips AVENT Механична помпа Comfort - удобен комплект с включени 1 бр. Помпа за изцеждане с уплътнител, 1 бр. Шише Philips AVENT Natural 125 мл, 1 бр. Биберон за новородено Natural 0м+, 2 бр. дневни Подплънки за еднократна употреба.

Механична помпа за изцеждане на кърма Philips AVENT Comfort - за несравним комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин.

За повече подробности следете профила на списание Кенгуру в Инстаграм


Запазете в графика си: Понеделник, 10 януари от 14:00 ч.

Можете да гледате на живо от Фейсбук страницата на списание "Кенгуру" или от YouTube каналът на списание "Кенгуру". 

Линк към събитието ще намерите като кликнете Тук.

Можете да последвате и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.