Списание Кенгуру съвместно с Ивентас ЕООД организират БЕЗПЛАТНО събитие на тема "Кърменето", което ще се излъчва на живо във Фейсбук страницата на Списание "Кенгуру" и Youtube каналът на списание "Кенгуру" на 10 май (понеделник) от 14:00 часа.

Темата е подходяща за всички бъдещи майки и тези, които наскоро са се сдобили с рожба. Проучване, публикувано през 2012 г., показва, че едва 18% от бебетата на възраст 1 месец са изключително кърмени. Което говори за това, че майките имат желание, защото знаят, че кърменето има множество предимства, но имат и нужда от подкрепа, защото за жалост понякога не се получава. На гости ще бъде една изключителна жена. Елена Василева, основател на Училище за родители "МА-МА", която приема кърменето като лична кауза.  

Ще има и игра с подарък!


Philips AVENT Механинчна помпа Comfort - удобен комплект с включени 1 бр. Помпа за изцеждане с уплътнител, 1 бр. Шише Philips AVENT Natural 125 мл, 1 бр. Биберон за новородено Natural 0м+, 2 бр. дневни Подплънки за еднократна употреба.

Механична помпа за изцеждане на кърма Philips AVENT Comfort - за несравним комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин.

За повече подробности следете профила на списание Кенгуру в Инстаграм


Запазете в графика си: Понеделник, 10 май от 14:00 ч.

Можете да гледате на живо от Фейсбук страницата на списание "Кенгуру" или от YouTube каналът на списание "Кенгуру". 

Линк към събитието ще намерите като кликнете Тук.