Какви са основните грешки при кърменето и как да ги избегнете?

Научете от поредното издание на предаването "Първи стъпки" на 13 декември (понеделник) от 14:00 часа, излъчвано с подкрепата на фирма IVENTAS.

За някои майки кърменето е изобилие от кърма, която дори фризерът не може да побере, а за други то се превръща в истинско мъчение и е свързано с куп усилия. Независимо в коя от двете групи попадате, е възможно да допускате грешки. Съветите на Елена Василева, основател на Училище за родители "МА-МА", ще ви помогнат да се справите с кърменето по възможно най-добрия начин - за вас и вашето бебче.   

Акцентите ще бъдат:

  • Неправилно поставяне на гърда
  • Неправилно засукване
  • Неправилно изцеждане

Ще има и игра в Instagram с подарък предоставен от фирма ИВЕНТАС!


Philips AVENT Механична помпа Comfort - удобен комплект с включени 1 бр. Помпа за изцеждане с уплътнител, 1 бр. Шише Philips AVENT Natural 125 мл, 1 бр. Биберон за новородено Natural 0м+, 2 бр. дневни Подплънки за еднократна употреба.

Механична помпа за изцеждане на кърма Philips AVENT Comfort - за несравним комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин.

За повече подробности следете профила на списание Кенгуру в Инстаграм


Запазете в графика си: Понеделник, 13 декември от 14:00 ч.

Можете да гледате на живо от Фейсбук страницата на списание "Кенгуру" или от YouTube каналът на списание "Кенгуру". 

Линк към събитието ще намерите като кликнете Тук.

Можете да последвате и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.