В поредния епизод на предаването "Първи стъпки" гостува доц. д-р Христо Мумджиев, неонатолог, началник неонатологична клиника към УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" - гр. Стара Загора, преподавател по неонатология в Медицински факултет - Стара Загора.

Гледайте на живо на 18 ноември (четвъртък) от 14:00 ч във Фейсбук страницата на Списание "Кенгуру" и Youtube каналът на списание "Кенгуру".

Темата ще бъде Рефлукс, регургитация, запек и други леки храносмилателни смущения при кърмачетата.

Гост лектор ще бъде и Теодора Артинова, старша акушерка на родилна зала и родилно отделение при ПСАГБАЛ „Света София“ ще даде разяснения в допълнителната тема: "Хранене на новороденото с Tommee Tippee". 

Гледайте на живо - Очаква ви и томбола с награда Tommee Tippee, осигурена от вносителя, фирма ИВЕНТАС!

Tорбичките за кърма Tommee Tippee Closer to Nature са предварително стерилизирани, което позволява да излеете изцедената кърма директно в торбичката.

Торбичките за кърма Tommee Tippee предлагат лесно и удобно съхранение във фризера и в същото време ще размразявате кърмата по-бързо от използването на контейнер.

Кремът за зърна Made For Me Tommee Tippee е 100% натурален, чист и хипоалергенен.

Кремът за зърна Made For Me Незабавно успокоява кожата и поддържа зърната меки и еластични през целия период на кърмене.

Може да се използва при подготовка за кърмене от третия триместър на бременността и да продължите употребата и след раждането.


Повече от 50 години Tommee Tippee предлага широка гама от иновативни и многократно награждавани продукти, които помагат на родителите по цял свят!

Томи Типи предлага широка гама от иновативни и многократно награждавани продукти, които помагат на родителите по цял свят

Запазете в графика си: 18 ноември (четвъртък) от 14:00 ч.

Можете да гледате на живо от Фейсбук страницата на списание "Кенгуру" или от YouTube каналът на списание "Кенгуру". 

Линк към събитието ще намерите като кликнете Тук.


Можете да последвате и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.