Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Бебешката безопасност, организирана от  Училище за родители МА-МА!

Бебето е удивително същество. То е изключително любопитно, импулсивно, безстрашно. Обича да имитира възрастните и да изучава света, най-често с устата си. Въпреки че постоянно усвоява нови неща, като пълзене, изправяне, ходене, скачане, често стремежите му не отговарят на уменията му. То расте бързо и се развива, и когато дойде момента на движението, то хуква из малкия си свят за да го изследва.

Затова, задачата на родителите е да осигурят безопасен дом за мъниците, обезопасявайки периметъра.

Не пропускайте възможността да чуете безценните съвети на Елена Василева, основател на Училище за родители МА-МА, които ще ви посочат всички скрити дяволчета в дома ви, така че да ги забележите отдалеч.

Запазете в графика си: Петък, 24 февруари от 11:00 ч.
Линк към събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Ще има и подарък, осигурен от фирма Ивентас, вносител на tommee tippee: Ортодонтични залъгалки NIGHT TIME 0-6м, 2 бр./оп.

Ортодонтични силиконови залъгалки със семпла декорация Tommee Tippee NIGHT TIME са с дръжка, светеща в тъмното. Симетричният ортодонтичен биберон на залъгалката е специално проектиран, за да бъде приета тя по-добре от бебето и едновременно с това да подпомага здравословното, естествено развитие на устата, зъбите и венците му. 

Последвайте и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.