Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема С ДЕЦА НА МОРЕ! 

Най-хубавото време на годината дойде, време е за отпуски и морски пътешествия. Най-сетне семейството е заедно и може да се порадва на споделеното време. Ще бъдете само вие и децата, и ще имате нужда от много идеи за игри, с които да запълните деня.

Не пропускайте възможността да чуете безценните съвети на Нина Йорданова, логопед, специалист по ранно детско развитие, основател на център Пумпелина. Тя ще обясни как се живее с деца на море и какво е редно да вземете със себе си, така че престоят на морето да е забавен. 

Основни акценти в темата

  • Какви игри можем да играем с детето във водата?
  • Как да стимулираме сетивното развитие на бебето през лятото?
  • Какви играчки ще ни помогнат играта да е забавна и полезна?

Допълнителна тема: Представяне на биологичните млечни формули Lactana Bio и натуралната сертифицирана козметика на немската компания Töpfer. Гостува Лина Иванова.

Запазете в графика си: понеделник, 10 юли от 14:00 ч.
Линк към събитието ще намерите като кликнете 
ТУК.

Ще има и ТОМБОЛА С НАГРАДА, осигурена от фирма Ивентас, вносител на Playgro и Tiny Love: Плуваща риба за баня, 12м+

Когато детето дръпне опашката на PLAYGRO Плуваща риба, тя започва да гребе със сините си перки и да се движи във водата, създавайки феерия от водни пръски. Този нов приятел за баня ще донесе много радост на Вашето дете, като същевременно ярките цветове стимулират визуалното възприятие.

Последвайте и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.