Вече сте майка на новородено, светът ви е различен и предстои да извървите своя собствен път на кърменето!

Независимо какъв е опитът ви с кърменето, винаги има какво още да научите. За да избегнете основни грешки, се включете в поредния епизод на предаването Първи стъпки на 14 февруари (понеделник) от 14:00 часа, в който Елена Василева, основател на Училище за родители МА-МА, ще разкаже за най-често срещаните грешки при кърменето и ще даде рецепти за избягването им. 

Основните акценти ще бъдат:  

  • Неправилно поставяне на гърда  
  • Неправилно засукване  
  • Неправилно изцеждане  

Ще има и награда, осигурена от фирма Ивентас: Комплект за новородено Philips AVENT Natural.


В този удобен комплект за хранене с шише са включени 2 броя шишета 125мл Natural PP с биберони 0м+, 2 броя шишета 260мл Natural PP с биберони 1м+, залъгалка за новородено и четка за почистване на шишета.

Дизайнът на шишетата Natural осигурява по-естествено хранене и улеснява комбинирането на кърмене и хранене с шише на бебето. Спираловидният дизайн на бибероните не позволява огъване или потъване по време на хранене, а още по-меката им текстура максимално наподобява усещането за майчина гърда за новороденото.

Запазете в графика си: 14 февруари, понеделник от 14:00 ч.
Можете да гледате на живо от Фейсбук страницата на списание "Кенгуру".
Линк към събитието ще намерите като кликнете Тук.

Можете да последвате и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.