Не пропускайте една от най-интересните теми за храненето на майката и бебето. 

Двете чертички на теста за бременност преобръщат света. И вече център не е жената, а малкото същество вътре в нея. Майките често са по-загрижени за това дали бебето им се развива добре и дали получава необходимите хранителни вещества, но никога не бива да забравяме, че, за да се роди и израсне здраво детето, здрава трябва да бъде и мама. Правилното хранене е ключово за здравето на мама както в периода на очакване, така и след раждането.

Точно на това е посветена и темата За избора на хранене на мама и бебе, в поредния епизод на предаването Първи стъпки, организирана от Списание Кенгуру, на 8 декември от 14 ч. Ще научите повече за храненето, за да бъде бременността лека и безпроблемна, за да имате лесно раждане и бързо възстановяване. На въпросите ви ше отговаря Теодора Артинова, старша акушерка на родилно отделение при ПСАГБАЛ Света София.

Допълнителна тема: Хранене на новороденото с Tommee Tippee.

Ще има и подарък, осигурен от фирма Ивентас, вносител на Tommee Tippee: Ортодонтични залъгалки SENSITIVE 0-6м, 2 бр./оп.


Специално създадени Tommee Tippee Ортодонтични залъгалки SENSITIVE са нежни към деликатната и чувствителна бебешка кожа. Тялото на залъгалката е извито така, че да има минимален контакт с носа и устата, което значи по-малък шанс за раздразнения. Tommee Tippee Ортодонтични залъгалки SENSITIVE са направени от супер мек силикон с усещане за допир на кожа. Големите отвори в щита на залъгалката позволяват на въздуха да преминава свободно, така че кожата на бебето да диша. 

Можете да последвате и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.