Оставихте ли своето здраве след раждането на заден план?

Бременността и раждането вече са история. Вкъщи имате прекрасно човече, което дарявате с любов и грижи. Залисани в грижите за бебето, майките често правят една голяма грешка - оставят своето здраве на заден план. Грешка е, защото за да можете пълноценно да отглеждате децата си, на първо място трябва да имате сили и енергия за това.

Темата на поредния епизод на ПЪРВИ СТЪПКИ е посветена на възстановяването след раждане. 

Теодора Артинова, старша акушерка на родилно отделение при ПСАГБАЛ Света София, ще отговори на основните въпроси, които вълнуват майките:

  • Какви са особеностите на женското тяло след раждането?
  • Как да организираме ежедневието с бебето така, че да имаме време да се погрижим за себе си?
  • Какво трябва да знаем за правилния хранителен режим за бързо и лесно възстановяване?
  • Кога можем да започнем с физическата активност и каква да бъде тя?

Запазете в графика си: 18 май (четвъртък) от 14:00 ч.
Линк към събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Ще има и ТОМБОЛА С НАГРАДА, осигурена от фирма Ивентас, вносител на Tommee Tippee, Лъжици с мек връх с антибактериално покритие BACSHIELD, 4м+.


Лъжиците за захранване с мек връх Тоmmее Тіррее са с антибактериално покритие BACSHIELD, което предотвратява развитието на мухъл и бактерии. Освен мек връх, имат и супер гъвкава основа, което помага да се постави внимателно храната на езика на бебето и така захранването става по-приятно.

Последвайте и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.