За какво трябва да внимавате през пролетната бременност?

През пролетта светът се събужда, всичко наоколо разцъфва и ни приканва да му се порадваме. Но както и другите сезони, пролетта носи своите особености, които не можете да пренебрегвате, ако сте беременна или току-що сте се сдобила с рожба. В темата на поредния епизод на предаването Първи стъпки, Бременност през пролеттаТеодора Артинова, старша акушерка на родилно отделение при ПСАГБАЛ „Света София“ ще отговори на най-честите въпроси, които вълнуват жените през този период.

  • На какво да обърнете внимание, ако сте бременни и/или ще раждаме през пролетта?
  • Кои ситуации изискват незабавно внимание и консултация с лекар?
  • Как да се справите с пролетната умора?
  • Как да се храните пълноценно по време на бременността и в периода на кърмене?

Допълнителна тема: Подготовка за бебето с Tommee Tippee.

Линк към събитието ще намерите като кликнете ТУК.
Запазете в графика си: 23 март (сряда) от 14:00 ч.
Можете да гледате на живо от Фейсбук страницата на списание "Кенгуру" или от YouTube каналът на списание Кенгуру.

Ще има и подарък предоставен от фирма ИВЕНТАС  - вносител на Tommee Tippee: Ортодонтични залъгалки NIGHT TIME 0-6м, 2 бр./оп., Китове.


Ортодонтични силиконови залъгалки със семпла декорация Tommee Tippee NIGHT TIME с дръжка светеща в тъмното. Всички родители знаят, че няма нищо по-прекрасно от спокойно и доволно бебе. Така че, когато трябва да превърнете плача в усмивки и спокоен сън, просто вземете залъгалка Tommee Tippee NIGHT TIME. Симетричният ортодонтичен биберон на залъгалката е специално проектиран, за да бъде приета тя по-добре от бебето и едновременно с това да подпомага здравословното, естествено развитие на устата, зъбите и венците му. При независими  тестове, повече бебета приемат тези залъгалки от първия път.

Можете да последвате и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.