Една тема за общуването, за децата, за семейството и мястото на децата в семейството.

Появата на новороденото бебе в дома, по правило, не е особено щастливо събитие за по-голямото дете. От единствено, обожавано, център на Вселената, хлапето става по-голям брат/сестра. Още по-трудно е, когато то самото е малко и също така се нуждае от много внимание, родителска любов и грижа. 

Както и родителите, така и по-малките членове на семейството е важно да бъдат подготвени от рано за новите си роли.

В темата на поредния епизод на ПЪРВИ СТЪПКИ - Моето, твоето, нашето, Нина Йорданова, логопед, специалист по ранно детско развитие, основател на център Пумпелина, ще отговори на основните въпроси, които вълнуват родителите:

  • Как се променя общуването в семейството с появата на нов член?
  • Променят ли се ролите в семейството след раждането на бебе?
  • Как да разпределим времето си така, че да има за всички?

В предаването ще се обсъди и темата за общуването в семейството, когато децата имат различни мама и татко.

Допълнителна тема: Хранене на новороденото с Tommee Tippee.

Запазете в графика си: 8 август (вторник) от 14:00 ч.
Линк към събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Ще има и ТОМБОЛА С НАГРАДА, осигурена от фирма Ивентас, вносител на Tommee Tippee: Лъжици с мек връх с антибактериално покритие BACSHIELD, 4м+


Лъжиците за захранване с мек връх Тоmmее Тіррее с антибактериално покритие BACSHIELD, което предотвратява развитието на мухъл и бактерии. Tommee Tippee Лъжици с мек връх имат супер гъвкава основа, който полага внимателно храната на езика на бебето и помага за по-приятно захранване на бебето.

Последвайте и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.