За някои родители първите дни у дома са изпълнени с големи притеснения. Досега са мислели, че най-големите тревоги са преди самото раждане, но новите емоции и въпроси тепърва предстоят.

Какво включват първите грижи за новороденото, какво се очаква да може и да знае мама в болницата, какви умения и знания трябва да имат родителите за грижите за бебето в домашни условия, къпане в болницата и у дома, тоалет на бебето, хранене и оригване? На всички тези въпроси ще отговори акушерката Теди Артинова, както и ще получите още много полезна и практична информация.

Запазете в графика си: 21 август (събота) от 10:30 ч.
Линк към събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Ще има и ТОМБОЛА С НАГРАДА, осигурена от фирма Ивентас, вносител на Tommee Tippee: Ортодонтични залъгалки SENSITIVE 0-6 м.


Специално създадени Tommee Tippee Ортодонтични залъгалки SENSITIVE са нежни към деликатната и чувствителна бебешка кожа. Тялото на залъгалката е извито така, че да има минимален контакт с носа и устата, което значи по-малък шанс за раздразнения. Tommee Tippee Ортодонтични залъгалки SENSITIVE са направени от супер мек силикон с усещане за допир на кожа. Големите отвори в щита на залъгалката позволяват на въздуха да преминава свободно, така че кожата на бебето да диша. Това спомага устата, носът и бузите да останат сухи и без раздразнения.

Последвайте и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.