Включете се в безплатната онлайн лекция на тема Физиологични състояния на новороденото, организирана от Училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ, с подкрепата на фирма Ивентас, която ще се излъчи на 20 февруари, неделя от 10:00 ч., 2022 г.

Периодът след раждането е изключително вълнуващ и изпълнен с редица адаптационни процеси. Познаването им означава по-добри и информирани грижи. В предстоящата тема Физиологични състояния на новороденото ще разберете какво да очаквате през послеродовия период - както при майката, така и при бебето.​​​​​​​ Лектор ще бъде любимата на много мами акушерка Теодора Артинова, която ще ви предаде безценни практически съвети, за да сте по-уверени и спокойни в този нов етап от живота ви - майчинството.

Ще има и награда, осигурена от фирма Ивентас, вносител на Tommee Tippee: Лъжици с мек връх с антибактериално покритие BACSHIELD, 4м+, 5 бр.


Лъжиците за захранване Тоmmее Тіррее имат антибактериално покритие BACSHIELD, което предотвратява развитието на мухъл и бактерии. Те са с мек връх и супер гъвкава основа, което помага за по-приятно захранване на бебето.

Запазете в графика си: 20 февруари, неделя от 10:00 ч.
Линк към събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Можете да последвате и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.