Гледайте безплатната онлайн лекция на тема Движение и игра, организирана от Училище за родители МА-МА с подкрепата на фирма Ивентас, която ще се излъчва на живо във Фейсбук страницата на Училище за родители МА-МА на 20 септември (вторник) от 11:00 часа.

Двигателното развитие на детето е много интензивен процес. Особено интензивен е в самото начало на живота.

В рамките на първата година детето разгръща вродения си модел на възникване и координиране на движенията и от човече, което не може само да повдигне главата си се превръща в ходещ и тичащ сладкиш, който с радост и любопитство изследва света.

В този особен период начинът да помогнем на стабилизиращите се процеси е като ги провокираме чрез игра.

Този уебинар ще бъде урок за родители: Как да играем с децата си и какви играчки са ни нужни. Ваш учител ще е Нина Йорданова от Пумпелина, която е специалист по ранно детско развитие, чиито съвети ще превърнат вашето дете в шампион.

Ще има и томбола с НАГРАДА, осигурена от фирма ИВЕНТАС, вносител на TINY LOVE - Малки търкулчета Leonardo Lion (жълто лъвче)


Tiny Love Малки Търкулчета Leonardo Lion расте заедно с вашето бебе – през пълзенето, изправянето и вървенето – малките търкулчета ще придружават мъника по пътя на неговото развитие. Цветното и симпатично лъвче Леонардо бързо ще се превърне в най-добрия приятел на вашия мъник.

Запазете в графика си: Вторник, 20 септември от 11:00 ч.
Можете да гледате на живо от Фейсбук страницата на Училище за родители МА-МА.

Линк към събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Можете да последвате и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.