Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето.

За да имате успешно кърмене ви трябва добра подготовка. Както при всичко важно, малкото планиране помага много, що се отнася до кърменето. Да се избягват грешките е възможно. Любимата на много мами акушерка Елена Василева ще ви подготви за всичко важно, което трябва да знаете за кърменето, за да различавате правилното от грешното. Не пропускайте дас чуете съветите ѝ в безплатната онлайн лекция, организирана от Училище БЕБЕ, с тема: Как да кърмим успешно? Правилно изцеждане и съхранение на кърмата, на 17 ноември (четвъртък) от 10:30 ч.

Основни акценти:

  • Що е то лактация и как се стимулира и произвежда кърмата?
  • Как да кърмим успешно – техники и практични съвети.
  • Как да съхраняваме кърмата?
  • Кърмене и консумация на вода – от мама и от бебе.
  • Какво можем и НЕ можем да ядем, докато кърмим?

Подтема: Грижите за недоносените деца след изписване вкъщи. Съвети за хранене през първата година.
По повод 17 ноември - Световният ден на недоносеността, специален гост ще бъде доц. д-р Христо Мумджиев. Той ще обясни от какви по-специфични грижи имат нуждa недоносените бебета у дома. Кои бебета наричаме недоносени, какво трябва да бъде родителското поведение в различните процеси на отглеждане на бебето вкъщи, като хранене, температура, хигиена, физическо и психо-емоционално развитие, с акцент върху храненето през първите 365 дни.

Запазете в графика си: 17 ноември, четвъртък, 10:30 ч.
Повече информация за събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Не пропускайте да се включите! Ще има и ПОДАРЪК, осигурен от фирма Ивентас, вносител на Philips Avent: Комплект Грижа за бебето.


В комплекта Philips AVENT ще намерите всичко необходимо за грижата за хигиената и здравето на бебето събрано в удобен и елегантен несесер, за да го ползвате у дома или когато сте на път, а също и чудесна идея за подарък.

В комплекта Грижа за бебето Philips AVENT са включени десет от най-важните неща от първа необходимост, като термометър с гъвкав връх, аспиратор за нос и напръстник за миене на зъби.

Последвайте страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.