Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето и изцеждането.

За да имате успешно кърмене ви трябва добра подготовка. Както при всичко важно, малкото планиране помага много. Любимата на много мами акушерка Елена Василева ще ви подготви за всичко важно, което трябва да знаете за кърменето и изцеждането, за да различавате правилното от грешното. Не пропускайте да чуете съветите ѝ в безплатната онлайн лекция, организирана от Списание Кенгуру, с тема: Кърмене и изцеждане, на 11 май (четвъртък) от 14:00 ч.

Основни предимства на кърменето:

  • Кърмата не е просто най-добрата храна за бебето, тя е физиологична норма.
  • Кърменето предпазва детето от заболявания не само през първата година, но и през целия му живот. Кърменето намалява риска от развитие на алергии, затлъстяване и диабет.
  • Кърмата съдържа DHA (докозахексаенова киселина), която подпомага развитието на мозъка на бебето.
  • При жените, които са кърмили, рискът от развитие на рак на гърдите, рак на яйчниците или остеопороза е по-малък.
  • Кърменето спестява пари.
  • Кърменето помага за опазването на околната среда, тъй като намалява генерирането на отпадъци от опаковки и пластмасови шишета.

Запазете в графика си: 11 май, четвъртък, 14:00 ч.
Повече информация за събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Не пропускайте да се включите! Ще има и ПОДАРЪК, осигурен от фирма Ивентас, вносител на Philips Avent: Тренировъчно шише NATURAL за преход към чаша, с дръжки, 150 мл, 4м+.


Тренировъчно шише Philips AVENT Natural за приучване към самостоятелно пиене от чаша помага на бебето при прехода от шише към чаша.

Последвайте страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.