Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето.

За да имате успешно кърмене ви трябва добра подготовка. Както при всичко важно, малкото планиране помага много, що се отнася до кърменето. Любимата на много мами акушерка Елена Василева ще ви подготви за всичко важно, което трябва да знаете за кърменето. Не пропускайте дас чуете съветите ѝ в безплатната онлайн лекция, организирана от Училище за родители МА-МА, с тема: Уроци по кърмене, на 8 февруари (четвъртък) от 11 ч.

Основни акценти:

  • Kак суче бебето?
  • Kога засукването означава кърмене?
  • Kак да поставите бебето за кърмене?
  • Kак да му помогнете да засуче?
  • Какво представлява лактацията като процес.

Запазете в графика си: 8 февруари, четвъртък, 11 ч.
Повече информация за събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Не пропускайте да се включите! Ще има и ПОДАРЪК, осигурен от фирма Ивентас, вносител на Philips Avent: Ръчна помпа за изцеждане на кърма Natural Motion Philips AVENT


Philips AVENT Ръчна помпа Natural Motion предлага повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин. Технологията Natural Motion, също като бебето, едновременно стимулира зърното и създава вакуум, за да осигури по-бързо потичане на кърмата. Уникалната комбинация от всмукване и натиск върху зърната стимулира бързия поток на млякото, а с времето гърдите произвеждат повече кърма.

Последвайте страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.