Не пропускайте на 1 юни от 11:00 ч. БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция с фокус върху новороденото, на тема: БЕБЕШКАТА ХИГИЕНА.

Хигиената е основен момент в грижата за бебето. И буди много въпроси, особено ако ставате родители за първи път. Смяната на пелените и къпането са само част от стратегията да се поддържа правилна хигиена, но освен това трябва да знаете КАК се:

  • почиства носленце?
  • перат дрешки?
  • почиства стаята не бебето, неговото креватче?

....и още  много неща, свързани с нуждата от прилагане на достатъчни и правилни хигиенни мерки.

Запазете в графика си: Сряда, 1 юни от 11:00 ч.
Линк към събитието ще намерите като кликнете ТУК.

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ! Очаква ви и томбола с награда, осигурена от фирма IVENTAS, вносител на Tommee Tippee: Tommee Tippee Ортодонтични залъгалки SENSITIVE 0-6м, 2 бр.


Специално създадени  Tommee Tippee Ортодонтични залъгалки SENSITIVE са нежни към деликатната и чувствителна бебешка кожа. Тялото на залъгалката е извито така, че да има минимален контакт с носа и устата, което значи по-малък шанс за раздразнения. Tommee Tippee Ортодонтични залъгалки SENSITIVE са направени от супер мек силикон с усещане за допир на кожа. Големите отвори в щита на залъгалката позволяват на въздуха да преминава свободно, така че кожата на бебето да диша. Това спомага устата, носът и бузите да останат сухи и без раздразнения.

Последвайте страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за промоции и предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.