Списание Кенгуру с подкрепата на Ивентас ЕООД организира БЕЗПЛАТНО събитие на тема "Бебешката безопасност", което ще се излъчва на живо в поредния епизод на предаването "Първи стъпки" на 24 януари (понеделник) от 14:00 часа.

Бебето е удивително същество. То е изключително любопитно, импулсивно и безстрашно. Постоянно усвоява нови неща, като пълзене, изправяне, ходене, скачане, често стремежите му не отговарят на уменията му. Затова, задачата на родителите е да осигурят безопасен дом за мъниците, обезопасявайки периметъра. Не пропускайте възможността да чуете безценните съвети на акушерката Елена Василева, основател на Училище за родители "МА-МА".

  • Запазете в графика си: Понеделник, 24 януари от 14:00 ч.
  • Можете да гледате на живо от Фейсбук страницата на списание "Кенгуру" или от YouTube каналът на списание "Кенгуру".
  • Линк към събитието ще намерите като кликнете Тук.

Ще има и ПОДАРЪК от фирма Ивентас, вносител на марката Safety 1st: Автоматична нощна лампа.Автоматична нощна лампа Safety 1st ще внесе магична атмосфера за спокоен нощен сън на бебето. Осигурява успокояваща мека светлина, която помага да спестите енергия между залез и изгрев слънце. Нощната лампа SAFETY 1st се включва веднага щом в стаята се стъмни и се изключва при заревото на дневната светлина. SAFETY 1-st Автоматична нощна лампа е със съвременен дизайн, украсена с искрящи конфети и листенца. Икономична (автоматичната нощна лампа консумира само 0,4W), може да се използва до 50 000 часа, достатъчно за наблюдение на бебето през нощите му в страната на мечтите!

Последвайте и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.