Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Бебешката безопасност, организирана от Училище БЕБЕ!

Ще научите как да създадете безопасна среда за бебето - у дома, навън, при хранене и сън. За какво е важно да помислим? В процеса на отглеждане на мъничето ще установите, че то е удивително същество, изключително любопитно, импулсивно и безстрашно. Постоянно усвоява нови неща, като пълзене, изправяне, ходене, скачане, често стремежите му не отговарят на уменията му. Затова, задачата на родителите е да осигурят безопасен дом за мъниците, обезопасявайки периметъра. 

Не пропускайте възможността да чуете безценните съвети на любимата акушерка Теодора Артинова.

Ще има и томбола с НАГРАДА, осигурена от фирма Ивентас, вносител на Tommee Tippee: Лъжици с мек връх с антибактериално покритие BACSHIELD.

Лъжиците за захранване с мек връх Тоmmее Тіррее с антибактериално покритие BACSHIELD, което предотвратява развитието на мухъл и бактерии. Освен това имат супер гъвкава основа, благодарение на която се полага внимателно храната на езика на бебето и помага за по-приятно захранване на бебето.

  • Запазете в графика си: 20 март, неделя от 10:30 ч.
  • Регистрирайте се за събитието ТУК.

Последвайте и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.