Бебето се появи и организаторските ви способности се изпариха?

Ако преди раждането ангажиментите ви са били съобразени изцяло с вашата програма, то след него всичко се обръща на 360℃.

Хранене, изцеждане, смяна на памперси, и пак смяна на памперси, и още памперси, следене на теглото и новите умения на бебчето, разходки, къпане, пране, гладене, готвене, чистене…….кога точно ще настъпи времето, в което отново ще можете да изпиете сутрешното си кафе сутрин, а не когато всички заспят късно вечерта. С появата си мъничето поглъща цялото ви внимание, и ако това е първото ви бебче, ще мине известен период, докато успеете умело да подредите ежедневието си, спрямо новите занимания и отговорности. Не се отчайвайте, има как...

Чуйте изпитани съвети в безплатната онлайн лекция на тема “Тайм мениджмънт след раждането или как да си организираме правилно времето след появата на бебето?​​​​​​​“, организирана от Училище "БЕБЕ".


Запазете в графика си: Неделя, 19 декември, 10:30 ч.

Регистрирайте се за участие Тук .

Ще има и ПОДАРЪК, осигурен от вносителя на Tommee Tippee фирма Ивентас:Tommee Tippee Крем за зърна Made for Me - изработен изцяло от натурални съставки. Незабавно успокоява кожата и поддържа зърната меки и еластични през целия период на кърмене.

Tommee Tippee Торбички за съхранение на кърма - предлагат лесно и удобно съхранение, защото са разработени с двоен уплътнител в горната част, който гарантира, че кърмата няма да се разлее или изтече. Предварително стерилизирани, което позволява да излеете изцедената кърма директно в торбичката без да е необходима предварителна стерилизация.

Последвайте страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.