"Добре дошъл у дома, Бебчо!" е темата на безплатната онлайн лекция, организирана от Училище за родители "МА-МА", с подкрепата на фирма Ивентас. Ще се излъчва на живо във Фейсбук страницата на Училище за родители "МА-МА" на 18 януари (вторник) от 11:00 часа.

Раждането на бебето е един от най-прекрасните моменти в живота. Малко преживявания могат да се сравняват с това събитие. Новородените бебета имат невероятни способности. И все пак те зависят от другите за хранене, повиване и гушкане. Първите грижи за бебока започват още в родилния дом, а с тях възникват и много въпроси:

  • Как да направим така, че стресът от раждането да е минимален, както и стресът от изписването, а после и транспортирането у дома?
  • Как да започнем общуването с малкия човек?
  • Как да го запознаем със себе си, с близките му, с новия му дом?

На всички тези въпроси ще отговори специалистът по ранно детско развитие Нина Йорданова от Пумпелина.

Запазете в графика си: Сряда, 18 януари, 11:00 ч.

Можете да гледате на живо от Фейсбук страницата на Училище за родители "МА-МА"

Линк към събитието ще намерите като кликнете Тук.

Не пропускайте да се включите, защото ще има и ПОДАРЪК, осигурен от фирма Ивентас, вносител на Tiny Love!


Малки Откриватели Christopher Fox (Лисица-Камбанка) е изработена от различни по текстури елементи, чрез които вашето дете ще се запознае по-лесно със заобикалящия го свят и ще се за забавлява безкрай с цветното лисиче. Играчката е снабдена с практична закачалка, с чиято помощ ще бъде винаги до вашето мъниче.
Последвайте и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.