Цялата колекция на колички Mutsy е модулна, за да осигури на всеки родител подходящата система във всеки период на развитието на детето. Гамата на Mutsy включва 4 модела количкиEvo, Nio, Icon и компактна лятна количка – Nexo. На шаситата на моделите на Mutsy, могат да се поставят различни модули като кош за новородено, седалка за дете над 6 месеца, столчета за кола и богата гама от удобни аксесоари за количка. С всяка от количките на Mutsy, вашата разходка ще се превърне в истинско удоволствие. Универсалността, вниманието към ергономичността и лекотата, са съчетани в стилен дизайн: това е всичко, което ние наричаме „Магията на необикновените човешки преживявания“.


Открийте Mutsy Nio

Количка Mutsy NIO предлага здрав дизайн с множество интелигентни характеристики, приканва всеки родител към едно незабравимо приключение. Със своята олекотена конструкция, интегриран сенник, здрав и елегантен дизайн, Mutsy Nio улеснява ежедневието на всеки родител. Облегалката и опората за крака на седалката на Mutsy Nio се регулират в множество позиции, включително до ергономична позиция за сън: най-полегналата позиция за сън, която сме произвеждали досега. Добавете към всичко това здравите колела с допълнителен грайфер и окачване както на предните, така и на задните гуми, Mutsy Nio ви позволява да покорите и най-труднодостъпния път.


Кошът за новородено на количка Mutsy Nio e монтиран в по-високата част на шасито, като резултат, ще избегнете всички болки в гърба, при многократното поставянето на детето в количката. Контрол панелът за регулиране позицията на седалката е поставен на по-висока позиция на гърба на седалката, за да го достигате лесно и без да се навеждате. Имате възможност да конфигурирате дръжката на шасито на Mutsy NIO според вашата височина, за да не натоварвате допълнително ръцете си при разходка. Шасито на количката е толкова леко, което ви позволява лесно да го маневрирате, сгъвате и разгъвате.

Насладете се на вашата разходка с Mutsy NIO

Всички модели бебешки колички можете да разгледате в магазина ни с адрес гр. София бул. "Симеоновско шосе" 130 или ТУК.


*Кадрите във видеото са заснети в представителния шоурум на Mutsy – магазин Averoom в гр. София.